SV EN
INTERCOOLER
Skyttalantie 71
FI 21600 Parainen
Suomi
+358 (0)400 223 313
www.intercooler.fi
info@intercooler.fi
KLEENOIL

Kysymykset & vastaukset

Eikö ole vaarallista suodattaa öljyä näin hyvin? Mitä tapahtuu öljyn lisäaineille?
Lisäaineet ovat osa öljyä, ja ovat siksi mahdottomia suodattaa. Sitä todistaa asiakkaiden moottoreille tehdyt öljytutkimukset.
Miten pitkälle voidaan yhdellä Kleenoilpatruunalla ajaa?
Patruunan vaihtoväli on sama kuin entinen öljyn vaihtoväli.
Miten on hydrauliikka- ja muiden öljyjen laita?
Kaikki hydrauliikka- ja muut öljyt jotka eivät joudu kosketukseen polttoprosessin kanssa vaihdetaan yleensä likaisuuden, kiinteiden hiukkasten määrän tai liiallisen vesimäärän takia. Kleenoilpuhdistusjärjestelmällä voidaan suodattaa kaikki yli 3 mikroonia suuremmat hiukkaset. Samalla poistetaan öljystä kaikki kosteus, jotta öljy voidaan jatkokäyttää ilman ongelmaa. Ehdotamme että missä teknisesti on mahdollista, asennettaisiin Kleenoil sivuvirtasuodatusjärjestelmä. Silloin voidaan pitää kallista laatuöljyä puhtaana alusta alkaen. Se tuottaa parhaan sekä taloudellisen- että teknisen ratkaisun.
Entäs kustannukset?
Suodatinpatruuna voidaan vaihtaa viidessä minuutissa ja sen voi tehdä kuljettaja itse. Patruunan hinta on edullisempi kuin öljynvaihto.
Missä löytyy Kleenoiljärjestelmiä?
Ylpeilemme siitä, että Kleenoililla on maailman kattava edustus. Kleenoilia on saatavana yhtä hyvin Etelä-Amerikan viidakossa kuin Autobahnilla Saksassa. Sehän takaa että tuotteita on saatavilla kaikkialla ajallaan. Aina löytyy Kleenoilin edustaja. Suomessa Kleenoil- tuotteiden maahantuojana on toiminut vuodesta 1985 lähtien Intercooler Ay. Jälleenmyyjäverkosto on rakenteilla.
WebGnome
XHTML
CSS