SV EN
INTERCOOLER
Skyttalantie 71
FI 21600 Parainen
Suomi
+358 (0)400 223 313
www.intercooler.fi
info@intercooler.fi
KLEENOIL

Kleenoil suodatin henkilöautossa - Yksi esimerkki

Auto: Skoda Octavia 1,9 TDI GLX -99.

Mittarilukema: 142 500 km.

Ensin suoritettiin normaali öljynvaihto. Parasta öljyä ja alkuperäinen öljusuodatin, tottakai.

Sen jälkeen asennettiin Kleenoil suodatin. Öljy otetaan öljypainemittarin anturan kohdalta haaroittimella ja palautus tapahtuu venttilikannen kautta.

Viimeistelynä öljyn joukkoon kaadettiin Prolongia voitelemaan ja pesemään moottoria sisäpuolelta. (Bonuksena moottorin käyntiääni hiljeni havaittavasti, ja kiitos pienemmän sisäisen kitkan myös polttoaineen kulutus tulee vähenemään.)

Koska ensimmäinen Kleenoil suodatinpatruuna joutuu kovalle rasitukselle suodattaessaan kaiken öljyn ensimmäisen kerran, ensimmäinen Kleenoil suodatinpatruunan vaihto suoritetaan jo 150 000 kilometrissä.

Sen jälkeen suoritetaan Kleenoil suodatinpatruunan vaihto auton normaalin öljynvaihtovälien mukaisesti, eli 15 000 km.

Suodattimen alaosa ruuvataan irti, suodatinpatruuna vaihdetaan uuteen ja pari desilitraa öljyä lisätään korvaamaan suodattimessa ollutta öljyä.

Joka kymmenen (10!) Kleenoil suodatinpatruunan vaihdon yhteydessä vaihdetaan myös kaikki öljyt ja moottorin oma öljysuodatin sekä uutta Prolongia lisätään.

Moottori tulee voimaan paremmin kuin koskaan. Se tulee käymään hiljaisemmin ja kuluttamaan vähemmän polttoainetta. Luonto rasittuu huomattavasti pienemmällä jäteöljymäärällä. Öljyvaihdot tulee olemaan halvempia ja vaivattomampia.

Kleenoil säästää siis hermoja, luontoa ja selvää rahaa.
WebGnome
XHTML
CSS